Προτάσεις διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους για το Σαββατοκύριακο

Παρασκευή σήμερα και οι περισσότεροι θα αναρωτιέστε τι θα κάνετε. Εμείς σας προτείνουμε τα παρακάτω και ελπίζουμε να σας συμβουλέψαμε σωστά.

ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ



Αυθεντικός τίτλος: Skyfall
Είδος: Περιπέτεια
Διάρκεια: 143'' 
Ηθοποιοί: Ντάνιελ Κρεγκ, Χαβιέ Μπαρδέμ, Ντέιμ Τζούντι Ντεντς, Ναόμι Χάρις, Μπερενίς Μαρλό, Ρέιφ Φάινς, Άλμπερτ Φίνεϊ, Μπεν Γουίσοου.
Σκηνοθεσία: Sam Mendes
Σενάριο: Ian Fleming,John Logan
Υπόθεση
Η τελευταία αποστολή του Bond στην Τουρκία δεν έχει καθόλου καλή κατάληξη και μερικοί από τους πιο σημαντικούς μυστικούς πράκτορες του κόσμου εκτίθενται ανεπανόρθωτα.Τα γραφεία της MI6 δέχονται βομβιστική επίθεση και η M (Judi Dench),υπό καθεστώς πίεσης και αμφισβήτησης από τον νέο πρόεδρο της Επιτροπής Μυστικών Υπηρεσιών και Ασφάλειας,Mallory(Ralph Fiennes),αναγκάζεται να λάβει δραστικά μέτρα.Η MI6 απειλείται από μέσα και απ’ έξω και η M δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν άλλο, εκτός από τον Bond.O 007 βυθίζεται στο σκοτεινό παρελθόν,με μόνη βοηθό την πράκτορα Eve,(Naomie Harris) για να ακολουθήσει τα ίχνη του μυστηριώδους Silva (Javier Bardem),τα κίνητρα του οποίου πρέπει να ανακαλύψει. 

DVD ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ


Η αγαπημένη παρέα της "Εποχής των Παγετώνων" επιστρέφει με μια νέα, συναρπαστική και γεμάτη γέλιο τρισδιάστατη περιπέτεια. Η τελευταία προσπάθεια του Σκρατ να θάψει το βελανίδι του καταλήγει στο κέντρο της Γης, προκαλώντας  σεισμική δραστηριότητα τέτοιου μεγέθους, λες και η Μητέρα Φύση αποφάσισε να ανακαινίσει ολόκληρο τον πλανήτη. Η κίνηση των ηπείρων ωθεί τον Μάνι, τον Σιντ και τον Ντιέγκο στη θάλασσα, χωρίζοντάς τους από την υπόλοιπη παρέα. Το τρίο ξεκινά μια επική θαλάσσια περιπέτεια, που θα τους οδηγήσει σε ηρωικές πράξεις, πέρα από κάθε προηγούμενο. Στο μεγάλο αυτό ταξίδι της επιστροφής, έρχονται αντιμέτωποι με εξωτικά θαλάσσια πλάσματα, πειρατές και ανακαλύπτουν έναν νέο κόσμο.   


ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ Η΄ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

Το " ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ" βρίσκεται κάθε Σάββατο στο σχολείο μας από τις 12:00 το πρώι και σας περίμενει να ανακαλύψετε τον " ζωγράφο " που κρύβετε μέσα σας.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ , ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !!!