Πρωτότυπες κάρτες ανταμοιβής


Πρωτότυπες κάρτες ανταμοιβής

Εξάψετε την περιέργειά του χαρίζοντας του κάρτες ανταμοιβής με … κρυφό περιεχόμενο

Εσείς με ποιους τρόπους ανταμείβετε ή ενθαρρύνετε το μικρό σας για να του δείξετε την αγάπη σας ή για να καλλιεργήσετε μια καλή συνήθεια ή συμπεριφορά; Ένα αυτοκόλλητο, ένα παραμύθι, μια αγκαλιά και μερικά φιλιά πιθανόν να είναι μερικές από τις μεθόδους σας. Εμείς σας προτείνουμε έναν ευφάνταστο τρόπο για να στείλετε τα μηνύματά σας στο παιδί σας με τη μέθοδο του «ξυστό». Φτιάξτε τις δικές σας καρτούλες, τυπώστε τη φράση που επιθυμείτε και αφού εκείνο ξύσει την επιφάνεια με ένα κέρμα, η φράση ανταμοιβής θα κάνει την εμφάνισή της ενθουσιάζοντάς το.
Θα χρειαστείτε:
  • Χαρτόνι
  • Διάφανο αυτοκόλλητο
  • Μαρκαδόρους (αν θέλετε να γράψετε τη φράση στο χέρι αντί να την τυπώσετε)
  • Πινέλο
  • Ακρυλική μπογιά
  • Υγρό απορρυπαντικό πιάτων
Υλικά για ξυστό
Βήματα προετοιμασίας
  1. Τυπώστε ή γράψτε σε χαρτί μήνυμά σας και κόψτε το σε μικρά κομμάτια. Απλές φράσεις του τύπου «η μαμά σε αγαπάει» ή «είμαστε περήφανοι που τα κατάφερες» θα του μεταφέρουν το μήνυμα που επιθυμείτε. Σε περίπτωση που εκτυπώσετε το μήνυμα κολλήστε το χαρτί εκτύπωσης σε ένα χαρτόνι για να παραμείνει σταθερό. 
  2. Στη συνέχεια κολλήστε πάνω από τη φράση ένα κομμάτι από το διάφανο αυτοκόλλητο (όπως αυτά που βάζουμε στα σχολικά βιβλία).
  3. Ανακατέψτε σε ένα πλαστικό πιάτο την ακρυλική μπογιά μαζί με λίγο υγρό απορρυπαντικό πιάτων και απλώστε το μείγμα πάνω στο αυτοκόλλητο καλύπτοντας τα γράμματα. Εφαρμόστε δύο χέρια αν χρειάζεται για να καλυφθούν εντελώς και αφήστε το να στεγνώσει.
  4. Οι κάρτες ανταμοιβής είναι έτοιμες. Κάθε φορά που θέλετε να ενθαρρύνετε το μικρό σας, δώστε του μια καρτούλα και ζητήστε του να ξύσει την επιφάνεια.