Πρότυπη αίθουσα στο σχολείο μας!!





Το Σχολείο μας έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο και κοσμεί το κέντρο της πόλης από το 1890 στην περιοχή της Κρύας.
ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ
            Ένας από τους βασικούς στόχους μας είναι η υλοποίηση δραστηριοτήτων εντός και εκτός σχολείου για την ενίσχυση της επιστημονικής, κοινωνικής και πολιτισμικής διάστασης του εκπαιδευτικού έργου. 
ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ
      
 Το ιστολόγιό μας ονομάζεται Μαθητών Δρώμενα https://2dslivadeias.blogspot.gr/Εκεί μπορείτε να δείτε τις δράσεις μας και τα προγράμματά μας.     
Η ΑΙΘΟΥΣΑ
     





 Το σχολείο μας ενθαρρύνει την ανάπτυξη αξιών και στάσεων και την εθελοντική δραστηριότητα, ώστε οι μαθητές να γίνουν υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες. Μεριμνά για την παροχή ίσων ευκαιριών μάθησης και την καταπολέμηση των διαχωρισμών και του αποκλεισμού. Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την ενδυνάμωση της αλληλεγγύης και της συνεργασίας μεταξύ των μαθητών.
       Με επίμονες   προσωπικές   προσπάθειες - δωρεές γονέων του Σχολείου μας και δωρεές Ιδρυμάτων διαμορφώσαμε μια Πρότυπη Αίθουσα για μια ενδιαφέρουσα μάθηση ! Ενός χώρου λειτουργικά και  αισθητικά άρτιου, ώστε να καλλιεργήσουμε τις δεξιότητες και ικανότητες των μαθητών μας και να δημιουργήσουμε αυριανούς υπεύθυνους πολίτες με κριτική, δημιουργική σκέψη και αξίες.
    Στα πλαίσια  διημερίδας  1 και 2 Φεβρουαρίου ,που θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας , από εκπαιδευτικούς Ουαλίας του προγράμματος  Erasmus+ , και της Α/θμιας , Β/θμιας Εκπ/σης , ευελπιστούμε  να εκσυγχρονιστεί η διδασκαλία  και να χαρίσει  χαμόγελα στους μαθητές μας ! 


                                                                                      Η  ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

                                                                                               ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΕΛΕΝΗ